Sabcont | Firma de Contabilitate Iasi

Cireșica 6

Luni - Vineri:

09 - 16

Contabilitate

Contabilitate Profesională pentru Diverse Domenii de Activitate

Oferim servicii de contabilitate adaptate la cerințele specifice ale unui spectru variat de domenii de activitate. Echipa noastră de contabili dedicați vă asigură că fiecare client beneficiază de o abordare personalizată, eficientă și conformă cu regulamentele fiscale specifice fiecărui sector.

Construcții

Gestionarea contabilității proiectelor de construcții, inclusiv evidența costurilor, raportarea detaliată și respectarea normelor fiscale specifice domeniului.

Transport

Administrare eficientă a tranzacțiilor financiare specifice industriei de transport, gestionarea documentelor și optimizarea cheltuielilor legate de parcul auto.

Comerț Retail

Contabilitate adaptată nevoilor comercianților cu amănuntul, inclusiv gestionarea inventarului, raportarea vânzărilor și respectarea normelor fiscale în retail.

HORECA

Gestionarea financiară dedicată sectorului HORECA, inclusiv salarizare, controlul cheltuielilor și conformitatea cu cerințele fiscale specifice industriei.

Video-chat

Servicii contabile personalizate pentru industria de video-chat, asigurând confidențialitate, gestionarea veniturilor și conformitatea fiscală într-un mediu sensibil.

Transport alternativ

Contabilitate specifică pentru serviciile de ridesharing, gestionarea tranzacțiilor șoferilor, declarări fiscale și soluții adaptate particularităților industriei.

I.T.

Servicii contabile pentru industria IT, inclusiv gestionarea proiectelor, raportarea veniturilor din licențe și respectarea reglementărilor fiscale din domeniul tehnologiei.

Comerț Online

Gestionarea eficientă a contabilității pentru afacerile de comerț online, inclusiv urmărirea vânzărilor, gestionarea stocurilor și optimizarea proceselor financiare.

Producție

Contabilitate adaptată nevoilor industriei de producție, inclusiv evidența costurilor de producție, gestionarea stocurilor și raportarea financiară specifică.

Servicii

Oferirea de servicii contabile pentru diverse companii de servicii, adaptându-ne la particularitățile acestui sector și furnizând soluții pentru optimizarea financiară.

Import-Export

Gestionarea riguroasă a contabilității pentru operațiunile de import-export, inclusiv urmărirea tranzacțiilor internaționale, raportarea vamală și respectarea normelor fiscale pentru comerțul internațional.

Operațiuni Transfrontaliere/Intracomunitare

Servicii contabile specializate pentru operațiuni transfrontaliere și intracomunitare, inclusiv evidența tranzacțiilor, raportarea corespunzătoare și gestionarea aspectelor fiscale specifice acestor operațiuni.

Activități Medicale

Contabilitate adaptată industriei medicale, inclusiv gestionarea veniturilor medicilor, raportarea detaliată pentru serviciile medicale prestate și respectarea reglementărilor din domeniul sănătății.

Activități Veterinare

Servicii contabile personalizate pentru practici veterinare, inclusiv gestionarea veniturilor, controlul stocurilor medicale și raportarea specifică activităților veterinare.

Consultanță

Gestionarea contabilității pentru firmele de consultanță, inclusiv înregistrarea corespunzătoare a veniturilor din servicii consultative, raportarea cheltuielilor și oferirea de soluții financiare adaptate.

PFA, II, IF

Servicii contabile pentru persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale, inclusiv gestionarea obligațiilor fiscale, raportarea corespunzătoare și optimizarea fiscală pentru acest tip de structuri.

Curierat

Contabilitate adaptată pentru afacerile de curierat, gestionând tranzacțiile specifice, evidența corespunzătoare a costurilor de livrare și respectarea normelor fiscale relevante.

Comerț cu Ridicata

Gestionarea eficientă a contabilității pentru afacerile de comerț cu ridicata, inclusiv evidența stocurilor, raportarea vânzărilor en-gros și respectarea normelor fiscale specifice.

Alege servicii de contabilitate de calitate de la SAB Cont!

Contactează-ne acum și ai parte de servicii de contabilitate personalizate și de calitate superioară!

Scroll to Top
Call Now Button